Meny
(8) MINNEN

Det du publicerar här kommer att vara synligt i alla kanaler där detta minnesrum är publicerat.

Begravningsbyrån har rätt att lagra och använda detta innehåll för relaterade tjänster såsom t.ex ett minnesalbum.

Vi respekterar andra personers rättigheter och förväntar oss att du gör detsamma. Det innebär kort och gott att det du skriver/laddar upp är lämpligt och inte kränkande för någon att läsa. Missbruk leder till blockering av våra tjänster

Samtycke
Alla vill inte vara med på bild. När du laddar upp en bild så ska du ha samtycke från samtliga personer på bilden (gäller ej avlidna).

Bildrättigheter
Om du laddar upp en bild som inte är din egen ska du alltid be ägaren till bilden om lov. Många bilder har upphovsrättsskydd och brott mot det kan leda till skadestånd.

Fullständiga villkor >>

Tack!
Tack för att Din dörr alltid var öppen. Du välkomnade mig i nästan 40 års tid, ibland var det långt mellan gångerna, men kontakten bevarades. Tack för att Jag fick bo hos Dig och Patrik under delar av min studietid i Stockholm, tack även för alla helger som jag/vi tillbringade hos er på den tiden. Trots att måendet inte alltid va på topp, så satt skrattet långt inte borta! Vi hade många roliga stunder och stöttade varandra under våra samtal. Du finns och kommer att finnas i mina tankar för alltid. Du är saknad! Mina tankar går även till er: Patrik och Alexander...💕
2019-01-24
Anmäl
Älskade mamma/farmor❤️
Tack alla underbara vänner som hade möjlighet att närvar idag, det värmer att vi fick ha er med oss. Vi han med både skratt och tårar, och det speglar väl hela livet. Vi kommer att hålla en minnesstund i vår i Minneslunden på Skogskyrkogården, information kommer och alla som vill får komma, kanske finns det någon vän som inte kunde vara med idag som kan då❤️ Patric och Alexander med respektive.
2019-01-24
Anmäl
vila i frid
Minns fikastunderna hos dig och PG för många år sedan med glädje. Våra samtal om livet, och din oro över vissa saker. Allting ordnade sig till slut till det bästa. Mejlen som vi skickade till varandra finns fortfarande kvar i min inkorg från den tiden. Det blir tomt nu när jag vet att ingen någonsin mer för höra din röst.Jag är glad över att ha lärt känna dig, även om jag inte kan medverka på din minnesstund, ska du veta att du finns där i mina tankar. Som den ängel du var i livet, har du nu farit iväg till andra sidan. Du vakar över dina nära och kära på ditt eget vis, där du är nu som en vacker ängel i himlen, tillsammans med PG och många andra änglar. Vila i frid fina Rosis
2019-01-23
Anmäl
Saknar dig
Rose-Marie, Har känt dig hela livet känns det som. Vi träffades för 40 år sen. Oj vad fort det gått. Tänker med glädje på alla trevliga stunder med allvarliga diskussioner och glada skratt, å vad kul vi hade den där sensommarkvällen på ditt älskade Fejbol. De sista åren blev tyvärr väldigt tuffa för dig och vi träffades inte så ofta men höll stadig kontakt ändå. Jag saknar dig otroligt mycket, du finns i mina tankar jämt. Tack för att du varit min vän.
2019-01-20
Anmäl
❤️
2019-01-17
Anmäl
I miss you
Hej farmor. Jag önskar att det här var ett sms till dig och att jag skulle få svar tillbaka snabbt men tyvärr är det inte så. Hur som helst så vet jag att du har det bra där du är men det gör inte mindre ont. Du får vila i frid så tar vi över nu. Jag älskar dig och saknar dig. Vi ses en dag igen. Kram från Miriam
2019-01-17
Anmäl
Saknad
Hej farmor, det gör ont att skriva och jag tänker på dig dagligen. Du har lärt mig mycket i livet, men bland det viktigaste och som jag alltid bär med mig är att ”allt ordnar sig”. Det kommer inte alltid göra såhär ont, smärtan försvinner och sorgen blir till en evig kärlek som lever kvar genom alla våra minnen. Jag hoppas att du har det bra där du är nu, och att vi kommer ses en dag igen. Älskar dig otroligt mycket.
2019-01-13
Anmäl
Hej Mamma
Hoppas du har det bra där du nu är. Vi har haft många härliga, roliga och även besvärliga stunder tillsammans. Vi har även varit oense om vissa saker men vi har båda haft inställningen att saker och ting alltid löser sig. Saknaden efter dig är stor och jag hoppas att du har funnit frid nu. Du kommer alltid att vara min älskade mamma, och jag kommer att bära med dig i mitt hjärta rästen av livet.
2019-01-11
Anmäl